Verhaeghe toont zijn emotionele kant: “Hij was heel inspirerend voor mij”

verhaeghe-toont-zijn-emotionele-kant-hij-was-heel-inspirerend-voor-mij

11 september 2016 14:30 - De bekerwinst in 2015, toen Club Brugge Anderlecht in de laatste minuut klopte dankzij een goal van Lior Refaelov, is voor Bart Verhaeghe nog altijd het mooiste moment als voorzitter van Blauw-Zwart. Hij liet zijn tranen de vrije loop en blikt nog eens terug op zijn eerste trofee bij Club.

Na de bekerwinst tegen de aartsrivaal uit Brussel stond een emotionele Verhaeghe de pers te woord. Hij droeg de trofee op aan zijn overleden vader. “Normaal hou ik mijn emoties liever voor mezelf. Maar toen, ja. Mijn vader was heel inspirerend voor mij. Goed de dingen kunnen analyseren, dat heb ik van hem. Al was hij niet de grote durver. Dat heb ik dan weer van mijn moeder”, vertelt Verhaeghe aan De Zondag.

“Of ik geloof dat mijn vader nog meekijkt? Ja, ik praat soms nog met hem. Hoe zou hij omgaan met een bepaalde situatie? Dat bespreek ik ook vaak met mijn moeder. Weet je, met zelf ouder te worden, apprecieer je die gesprekken met oudere mensen veel meer.”

“Die hebben zoveel levenswijsheid. Misschien begrijpen zij niet altijd die complexe dingen waar jij mee bezig bent, maar hun antwoorden zijn soms zo eenvoudig en net daarom een grote hulp. Ik wil dat ook zijn voor mijn kinderen, hen leren overal het positieve uit te halen, niet fatalistisch te worden”, besluit Verhaeghe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.