Verheyen verklaart waarom hij Bolingoli destijds met de grond gelijk maakte: ‘Allez Gert’

Verheyen verklaart waarom hij Bolingoli destijds met de grond gelijk maakte

20 september 2016 00:29 - Gert Verheyen speelde van 1988 tot 1992 voor RSC Anderlecht, maar groeide daarna uit tot een écht icoon bij Club Brugge, met maar liefst 154 goals in 415 wedstrijden. En het supportershart van de gewezen aanvaller klopt nog altijd voor Blauw-Zwart.

“Club Brugge of Anderlecht? Club Brugge uiteraard”, vertelt Verheyen vastberaden. “Ik heb niet alleen veel langer bij Club gespeeld, het is ook gewoon meer ‘mijn’ Club. Ik probeer als analist altijd een eerlijke analyse te maken, maar ik merk dat ik soms toch net iets kritischer ben voor Club”, vertelt de ex-Bruggeling op de website van 125 jaar Club Brugge.

“Toen ik na de 5-0-nederlaag in Napels mijn mening gaf over Bolingoli, dacht ik achteraf: ‘Allez Gert, moest dat nu echt?’ (Verheyen zei toen: ‘Bolingoli kreeg een nieuw contract en doet zijn best, maar iemand moet mij toch eens uitleggen wat zijn specifieke kwaliteiten zijn. Hij kan goed lopen, maar aan de bal kan ik geen enkel sterk punt opnoemen’). Maar dan besef je dat je voor een deel ook spreekt uit boosheid en frustratie voor een club die je graag ziet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.