(VIDEO) – Bekijk de drie Brugse treffers tegen Lommel United

(VIDEO) - Bekijk de drie Brugse treffers tegen Lommel United

22 september 2016 00:02 - Dinsdagavond bleek Club Brugge in de zestiende finales van de Croky Cup een maatje te groot voor Lommel United. De landskampioen won zonder glans, maar wel verdiend tegen de manschappen van Karel Fraeye. 

Nadat Lommel-aanvaller Jason Adesanya de bezoekers op voorsprong trapte, waren het Ruud Vormer en Felipe Gedoz die nog voor het rustsignaal weerklonk orde op zaken stelden. In een overbodige tweede helft tekende Anthony Limbombe uiteindelijk voor de 3-1-eindstand.

Aangezien de wedstrijd niet live op televisie gevolgd kon worden, kreeg BlauwZwartFans meermaals de vraag voor een samenvatting. Deze hebben we intussen gevonden, met dank aan FCB Tube. In de achtste finales wacht Club een verplaatsing naar Eupen.

Club Brugge – Lommel United: 3-1

Een opvallend beeld ná de wedstrijd

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.