(VIDEO) – Butelle zorgt met fantastisch gebaar voor kippenvelmoment

(VIDEO) - Butelle zorgt met fantastisch gebaar voor kippenvelmoment

21 september 2016 14:36 - Ludovic Butelle heeft enkele moeilijke weken als doelman van Club Brugge achter de rug, maar vertoonde in de overwinningen tegen Eupen (3-2) en Lommel United (3-1) dat hij er alles aan doet om zijn beste vorm terug te vinden. En de kritiek belet de 33-jarige Fransman duidelijk niet om zijn gouden hart nog eens boven te halen.

Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Lommel United zorgde Butelle voor een echt kippenvelmoment. Hij schonk zijn keepershandschoenen na de match aan een jonge fan, die duidelijk aangedaan was door het mooie gebaar van de Brugse goalie. RESPECT!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.