(VIDEO) – Club had Leicester-fans nog zó gewaarschuwd, maar ze konden het dan toch niet laten…

leicester-fan-naakt-op-de-markt-in-brugge

18 september 2016 00:07 - Afgelopen woensdag was het Jan Breydelstadion het decor voor de eerste Champions League-wedstrijd uit de geschiedenis van Leicester City. De Engelse fans genoten met volle teugen van hun verblijf in Brugge, al ging de ene daarbij al wat verder dan de andere…

In aanloop naar het duel tegen Leicester pakte Club Brugge uit met een amusant filmpje om de Engelsen te verwelkomen in Brugge. Eén van de tips die The Foxes meekregen, was dat we “in Brugge onze broek aanhouden.” Een knipoog naar Gary Lineker, die vanwege een weddenschap Match of the Day in zijn onderbroek moest presenteren omdat Claudio Ranieri & co kampioen werden.

Hoe dan ook heeft niet elke Leicester-fan de goeie raad van Blauw-Zwart opgevolgd. Met liedjes als “Pants down for the Champions” liep het dan ook al snel uit de hand. De Dilly Dong onderbroeken, naar aanleiding van een legendarische uitspraak van Ranieri, bleken overigens talrijk aanwezig. Bedankt voor het filmpje Jean-Pierre (http://www.eenhartvoorbrugge.tk/). Aan ons om in Leicester nóg straffere stoten uit te halen!

Leicester-fans uit de kleren in Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.