(VIDEO) – Hartverwarmend! Kujovic bezoekt Cercle-doelman die herstelt van leukemie

Hartverwarmend! Kujovic bezoekt Cercle-doelman die herstelt van leukemie

20 september 2016 00:14 - De voetbalwereld is een harde wereld, maar kan ook o zo mooi zijn. Zo bracht Vladan Kujovic, de gewezen doelman van Club Brugge, een bezoek aan Cercle Brugge-keeper Miguel Van Damme, die herstelt van leukemie. 

Geen man die beter geplaatst is als Kujovic om te weten hoe Van Damme zich momenteel voelt. De Serviër zat twee jaar geleden namelijk in hetzelfde schuitje, toen er bij hem een kwaadaardige niertumor werd vastgesteld. Onderstaand de pakkende reportage over een mooi gebaar dat clubgrenzen overschrijdt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.