(VIDEO) – Leandro Pereira vindt na 517 dagen droog te staan de weg naar doel

(VIDEO) - Leandro Pereira vindt na 517 dagen droog te staan de weg naar doel

25 september 2016 11:30 - Leandro Pereira kon in Brugse loondienst nog niet overtuigen en tijdens de voorbije zomermercato werd dan ook beslist om de 25-jarige aanvaller uit te lenen aan ex-ploeg Palmeiras. Daar heeft hij zijn Braziliaanse club dit weekend met een doelpunt op kop van het klassement gehouden.

Tot dusver was de uitleenbeurt van Pereira aan Palmeiras allesbehalve een succes. De mislukte transfer van Blauw-Zwart kreeg nog maar 365 speelminuten dit seizoen en moet voornamelijk plaatsnemen op de bank.

Bovendien slaagde Pereira er ook bij zijn ex-club niet in om zijn torinstinct terug te vinden. Tot zaterdagavond, toen de Brugse huurling met een rake kopbal de 1-0 scoorde tegen Coritiba. Palmeiras blijft zo leider in de Braziliaanse competitie.

Niet alleen Club-fans, maar overal ter wereld waren ze aangenaam verrast met het doelpunt van Pereira. Zijn laatste goal dateerde immers van 26 april 2015, oftewel 517 dagen geleden. Pereira werd zelfs even wereldwijd Trending Topic op Twitter.

Leandro Pereira trending op Twitter

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.