(VIDEO) – Leicester-fans maken sfeer in Brugge

(VIDEO) - Leicester-fans maken sfeer in Brugge!

14 september 2016 15:50 - Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. De fans van The Foxes zijn intussen al in in groten getale gearriveerd in Brugge en hebben het helemaal naar hun zin op de Eiermarkt.

Een stralende zon en gerstenat dat rijkelijk vloeit… Voor Leicester zijn het de ideale ingrediënten in aanloop naar hun eerste duel op het kampioenenbal ooit.

Met songs als “Leicester, Leicester, Leicester, Leicesteeeeer” en “We know what we are, we know what we are, Champions of England, we know what we aaaaaaare” warmen de Leicester-fans hun stem alvast op voor vanavond. Aan ons om hen straks te overtreffen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.