(VIDEO) – Match tegen Moeskroen stilgelegd door Bengaals vuurwerk, Club reageert

(VIDEO) - Moeskroen - Club Brugge stilgelegd door Bengaals vuurwerk

23 september 2016 20:50 - Vrijdagavond gaat Club Brugge op Le Canonnier op zoek naar een nieuwe driepunter op verplaatsing. De laatste drie uitwedstrijden – tegen KV Oostende, KV Kortrijk en Waasland-Beveren – ging Blauw-Zwart immers onderuit.

Club begon goed aan zijn wedstrijd tegen Moeskroen en kwam al na enkele minuten voetballen op voorsprong. Jelle Vossen zag zijn doelpunt echter afgekeurd worden door scheidsrechter Erik Lambrechts. Onterecht, zo bleek in de herhaling.

Na een twintigtal minuten werd de wedstrijd tussen Moeskroen en Club stilgelegd door Bengaals vuurwerk vanuit het bezoekersvak, die de 0-1 vierden van José Izquierdo.

Vreemd genoeg trok de rook maar niet weg, waardoor de match tot twee keer toe gestaakt moest worden. Onderstaand de beelden. Club vraagt intussen aan zijn fans om de ploeg op een positieve manier aan te moedigen. Vormer vond tijdens de rust dat het er allemaal bij hoort.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.