(VIDEO’S) – Brugse aanhang vraagt Butelle om overwinningsgezangen te dirigeren

(VIDEO'S) - Brugse aanhang vraagt Butelle om overwinningsgezangen te dirigeren

24 september 2016 00:15 - Club Brugge won vrijdagavond met 0-3 van Moeskroen na twee doelpunten van José Izquierdo en één van Jelle Vossen. De Blauw-Zwarte aanhang genoot met volle teugen.

Na elke gewonnen match wordt er steevast één Club-speler naar voren geschoven om de Brugse overwinningsgezangen in gang te zetten. Op Le Canonnier was dat niet matchwinnaar José Izquierdo of Jelle Vossen (die zijn 100ste doelpunt in de Belgische competitie maakte), maar wel Ludovic Butelle.

De Club-supporters scandeerden de naam van Butelle en staken de 33-jarige Fransman zo na enkele moeilijke weken een hart onder de riem. Een gebaar dat overigens erg in de smaak viel bij het sluitstuk.

#WeAreBruges 🔵⚫️👊🏻 #moeclu #jpl #clubbrugge @butellos

Een video die is geplaatst door Kevin Claes (@kevinclaes_) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.