(VIDEO’S) – Club-fans zetten Le Canonnier in vuur en vlam

(VIDEO'S) - Club-fans zetten Le Canonnier in vuur en vlam

24 september 2016 00:05 - Na drie opeenvolgende nederlagen op verplaatsing tegen KV Oostende (1-0), KV Kortrijk (2-1) en Waasland-Beveren (1-0) slaagden Michel Preud’homme en zijn manschappen erin om in Moeskroen wél met de drie punten aan de haal te gaan. Tot groot jolijt van de Brugse fans.

Al na enkele minuten kwam Club op voorsprong op Le Canonnier, maar scheidsrechter Erik Lambrechts keurde het doelpunt van Jelle Vossen onterecht af. Toen José Izquierdo even later Blauw-Zwart dan toch op voorsprong trapte, zorgde dat voor een vurige vreugde-uitbarsting in het bezoekersvak.

Heel wat Club-fans keuren het Bengaals vuur af, anderen zien er dan weer geen graten in. Over de vocale steun was wél iedereen het eens. Die was namelijk 90 minuten lang fantastisch. Onderstaand de beelden.

 

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.