Voor Jelle Vossen wordt match tegen Moeskroen extra speciaal

Voor Jelle Vossen wordt match tegen Moeskroen extra speciaal

19 september 2016 00:04 - Jelle Vossen kon in de eerste zes competitiematchen van dit seizoen niet scoren voor Club Brugge, maar tegen Eupen trof de Limburger twee keer raak vanop de stip. “Die twee goals zijn mooi meegenomen, maar ik probeer gewoon mijn ding te doen en zo belangrijk te zijn voor Club”, reageerde de spits die door kapitein Timmy Simons werd aangeduid om de strafschoppen voor zijn rekening te nemen.

Komende vrijdag wacht Michel Preud’homme en zijn manschappen een verplaatsing naar Le Canonnier. Na zijn goeie wedstrijd tegen Eupen is de kans groot dat de Brugse coach ook tegen Moeskroen het vertrouwen behoudt in Vossen. En dan kan het wel eens een héél speciale match worden voor de 27-jarige aanvaller.

Als Vossen – de meest productieve nog actieve speler in de Belgische competitie – nog één keer scoort, zit hij aan honderd stuks in de Jupiler Pro League. Dat meldt Het Nieuwsblad. Hij vond 77 keer de weg naar doel voor KRC Genk, 6 keer voor Cercle Brugge en 16 keer voor Club Brugge. Mbaye Leye (Zulte Waregem) neemt de tweede plaats in met 94 goals, Jérémy Perbet (AA Gent) vervolledigt het podium met 84 doelpunten.

De vierde en vijfde plaats worden ingepalmd door ex-spelers van Club Brugge: Tom De Sutter (80) en Joseph Akpala (76). De Sutter scoorde 23 keer in zijn tijd bij Blauw-Zwart, Akpala 44 keer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.