Vormer: “Ach, dat kan ik de fans wel vergeven”

Vormer: "Ach, dat kan ik de fans wel vergeven"

22 september 2016 00:01 - Club Brugge won afgelopen dinsdag met 3-1 van Lommel United en mag zich daardoor opmaken voor een duel tegen Eupen in de achtste finales van de Beker van België. Ruud Vormer barst van ambitie en ziet een nieuw tripje richting de Heizel wel zitten…

“Een derde bekerfinale op rij leeft écht wel in de groep, het is een prijs die we kunnen pakken en daar willen we vol voor gaan”, opent Vormer. Toen Lommel-aanvaller Jason Adesanya het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, zag het er nochtans niet goed uit voor de bekerrecordhouder.

“Ik dacht: ‘hier gaan we weer.’ Het begin was echt moeilijk, maar nadien hebben we de match goed naar ons toegetrokken. We zijn gekwalificeerd voor de volgende ronde. Dat is het belangrijkste.” De snelle opeenvolging van wedstrijden vindt de Nederlander allesbehalve een probleem. “Dat vind ik wel lekker. Uiteindelijk doe je het voor de wedstrijden. Als we veel matchen spelen, zijn de trainingen wat rustiger en dat is plezant.”

Tot slot schonken bepaalde media veel aandacht aan het feit dat ‘slechts’ 3.400 fans present tekenden in Jan Breydel. Vormer heeft echter begrip voor de situatie. “Ach, dat kan ik hen wel vergeven. Het is niet de leukste wedstrijd en dan valt hij nog eens midden in de week”, besluit de middenvelder tegenover HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.