Vormer heeft het lastig met mindere start: “Hij kan het moeilijk van zich afzetten”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

27 september 2016 13:00 - Club Brugge won zijn laatste drie wedstrijden tegen Eupen, Lommel United en Moeskroen, maar voor Ruud Vormer had het allemaal wat meer mogen zijn. Hij neemt er geen vrede mee dat de Blauw-Zwarte kampioenenploeg omwille van decompressie wat minder aan het nieuwe seizoen zou begonnen zijn.

“Ruud vindt het heel erg dat Club Brugge het seizoen zo slecht heeft ingezet”, vertelt zijn vrouw Roos aan HLN. “Hij probeert het thuis dan wel positief te houden, maar hij kan het moeilijk van zich afzetten. Hij voelt zich ook echt één van de aanjagers binnen Club. En hij wil de spelers overtuigen om daarin mee te gaan.”

De Nederlandse middenvelder heeft de keerzijde van de medaille gezien bij Feyenoord en is niet van plan om het nog zover te laten komen. “Ik denk dat zijn periode bij Feyenoord in dat opzicht niet slecht geweest is. Dat helpt hem om zich nu op te laden. Hij wil absoluut niet verzwakken, omdat hij niet het risico wil lopen op de bank te belanden. Ik heb zelden of nooit geweten dat hij géén zin heeft om te trainen”, besluit Roos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.