Vormer reageert furieus na teleurstelling tegen Leicester: “Tiende op de ranglijst man?!”

Vormer reageert furieus na teleurstelling tegen Leicester: "Dit kan niet!"

14 september 2016 21:59 - Ruud Vormer had zich zijn debuut in het kampioenenbal ongetwijfeld anders voorgesteld. De middenvelder van Club Brugge ging samen met zijn ploegmaats met 0-3 onderuit tegen Leicester City en was daar absoluut niet blij mee.

“Dit was mijn eerste wedstrijd in de Champions League en dan ga je met 0-3 de boot in”, vertelt Vormer, wiens kwade gezicht boekdelen spreekt. “Dit kan écht niet! We kregen wel de eerste kans en natuurlijk moet die erin, maar hoe we dan die tegendoelpunten slikken… Dat wordt op zo’n niveau meteen afgestraft. Hoe die blunders tot stond konden komen? Weet ik echt niet.”

“We verwachten veel meer van elkaar”, gaat Vormer verder. “We hebben het na de match tegen Waasland-Beveren ook al tegen elkaar gezegd. We staan tiende op de ranglijst man! En nu krijgen we ook nog eens 0-3 op ons broek. We moéten gaan opstaan, want als Club Brugge zijnde kan dit niet. En wie weet kunnen we dan nog gaan verrassen”, besluit de Nederlander tegenover Q2.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.