Vreven: “Club is een gewond dier, maar heeft belangrijk voordeel” (al klopt dat niet helemaal)

Vreven: "Club Brugge is een gewond dier, maar heeft belangrijk voordeel (al klopt dat niet helemaal)"

09 september 2016 13:00 - Club Brugge opent vanavond de zesde speeldag in de Jupiler Pro League tegen Waasland-Beveren. Zowel Michel Preud’homme als Stijn Vreven gaan op zoek naar een driepunter. “Er is nog geen enkele tegenstander die ons overklast heeft”, klinkt het bij Vreven. Desondanks konden de Waaslanders nog maar 2 puntjes sprokkelen. 

“We moeten zo snel mogelijk punten pakken. Of dat nu tegen Eupen, Westerlo of Club Brugge is. Maar Club is een gewond dier met 1 op 6. Die gaan ons niet onderschatten. Die zullen de match zo snel mogelijk willen beslissen ook met het Champions League-duel van volgende week in het achterhoofd”, vertelt Vreven aan HLN.

Voorts ziet Vreven nog een belangrijk voordeel voor de landskampioen. “Zij moesten maar één international afstaan – Engels – wij vijf: Schrijvers, Goblet, Jans, Moren en Boljevic. Jans en Boljevic hebben slechts één keer kunnen trainen.” Deze stelling klopt echter niet, aangezien Club ook Diaby en Teunckens (die echter niet in de selectie zit) tijdelijk moest missen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.