Vriendin Mechele niet tevreden met situatie van haar vriend

Vriendin Mechele niet tevreden met bankzittersstatuut van haar vriend

18 september 2016 13:30 - Het is al even geleden, maar elke Club-fan herinnert zich ongetwijfeld nog het succesvolle centrale duo Bjorn Engels – Brandon Mechele. Daar blijft tegenwoordig niets meer van over. Engels kampt immers met een langdurige schouderblessure, terwijl Mechele meer en meer op het achterplan verdwijnt.

Mechele kreeg vorig seizoen nog zo’n 1600 speelminuten van Michel Preud’homme, maar naarmate het seizoen vorderde kwam hij minder en minder in actie.

Tijdens de huidige zomermercato werd hij gelinkt aan een uitleenbeurt aan Zulte Waregem, maar MPH maakte duidelijk dat hij nog altijd rekent op zijn jonge verdediger.

Hoewel Mechele quasi altijd tot de ruime selectie van Club Brugge behoort, zat hij dit seizoen enkel tegen KV Kortrijk op de bank. In alle andere matchen moest hij plaatsnemen op de tribune. Op speelgelegenheid kon hij nog niet rekenen.

Dat alles tot groot ongenoegen van zijn vriendin Caroline Goorden, die op Twitter al meermaals duidelijk maakte dat ze het erg moeilijk heeft met de huidige situatie bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.