Wasilewski strooit nog wat extra zout in de wonde van Club-supporters

Wasilewski strooit nog wat extra zout in de wonde van Club-supporters

15 september 2016 11:00 - De eerste Champions League-avond in 11 jaar werd er één om heel snel te vergeten. Offensief was Club onmondig, defensief stapelde Blauw-Zwart de blunders op. Zo ging Leicester City al bij al eenvoudig met de drie punten aan de haal.

Met Marcin Wasilewski hebben The Foxes een oude bekende uit de Jupiler Pro League in hun rangen. De 36-jarige ex-speler van RSC Anderlecht kwam niet in actie, maar probeerde tijdens zijn opwarming toch wat aandacht te krijgen.

Zo treiterde de Pool de Club-aanhang door zijn voetbalsokken extra laag te trekken, waardoor zijn tattoo – het logo van Anderlecht – duidelijk zichtbaar was. Het Blauw-Zwarte legioen trakteerde de verdediger op een fluitconcert, Wasilewski pareerde door de tussenstand duidelijk te maken.

Neen, tussen supporters van Club Brugge en Wasilewski komt het nooit meer goed. Al is de Brugse aanhang niet de enige die geen fan is van Wasyl. Zo kreeg hij van Claudio Ranieri vorig seizoen slechts 300 speelminuten en kwam hij dit jaar nog géén seconde aan de bak.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.