Win gratis tickets voor Club Brugge – Leicester City!

Win gratis tickets voor Club Brugge - Leicester City!

08 september 2016 01:15 - Nog exact 6 keer slapen en Club Brugge mag zich voor het eerst sinds seizoen 2005-2006 opmaken voor een nieuwe Champions League-campagne. Woensdag wacht immers de confrontatie met de onverwachte Engelse landskampioen, Leicester City.

Heb jij nog geen kaartje voor de wedstrijd tegen Claudio Ranieri & co kunnen bemachtigen? Niet getreurd. Dankzij de zogenaamde Proximus Treasure Hunt kan je er alsnog bij zijn. Michel Preud’homme legt het opzet van de wedstrijd in onderstaande video uit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.