Zo denken ze bij Leicester City over Club

Leicester City-fans kamperen voor stadion om match in Brugge bij te kunnen wonen

10 september 2016 16:25 - De nederlaag in Waasland-Beveren ligt op dit moment nog vers in het geheugen, maar die ontgoocheling zou wel eens snel doorgespoeld kunnen worden. Woensdag staat immers de eerste speeldag in de Champions League op het programma. Winst op Jan Breydel tegen Leicester City zou veel kunnen goedmaken.

Iedereen bij Club weet natuurlijk dat ze daarvoor onder andere Jamie Vardy en Riyad Mahrez aan banden zullen moeten leggen. Maar hoe goed kent de Engelse landskampioen Club eigenlijk? Niet al te best, als we mogen afgaan op wat Leicester-verdediger Christian Fuchs over Club te vertellen heeft.

“Sorry man, ik focus me nu eerst nog op de wedstrijd van dit weekend tegen Liverpool. Brugge komt nadien”, klinkt het in Fan!. “Ik weet alleen dat het een jonge ploeg is. Zonder sterren, wat dat soort tegenstanders altijd moeilijker maakt. En dat ze goed voetbal spelen, anders bereik je de Champions League niet. Maar verder?”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.