Zomeraanwinst Club Brugge overladen met lof: “Hij speelt steevast vooruit”

Brugse zomeraanwinst overladen met lof Hij speelt steevast vooruit

02 september 2016 00:16 - De interlandbreak was voor Michel Preud’homme een ideale gelegenheid om een oefenwedstrijd in te plannen. Zo nam Club Brugge het donderdagnamiddag op tegen het Nederlandse Willem II, momenteel het nummer 13 uit de Eredivisie. Blauw-Zwart won verdiend met 2-1 na doelpunten van Hans Vanaken en Anthony Limbombe, maar het was zomeraanwinst Tomás Pina die achteraf met de complimenten aan de haal ging.

De wedstrijd tussen Club Brugge en Willem II vond achter gesloten deuren plaats en kon dus niet bijgewoond worden door fans. Bijgevolg was het aan de aanwezige pers om de eerste speelminuten van Tomás Pina bij het eerste elftal met argusogen te bekijken.

“De Spanjaard kwam voor het eerst in actie bij de hoofdmacht en liet meteen zien waarom voorzitter Bart Verhaeghe & co maandenlang lobbyden om hem naar Club Brugge te halen”, opent Het Nieuwsblad zijn analyse over de van Villarreal overgekomen middenvelder.

“Pina gaf nauwelijks een verkeerde pass en speelt steevast vooruit. Ook zijn kalmte aan de bal en zijn overzicht vielen meteen op. De verdedigende middenvelder lijkt het best tot zijn recht te komen op de positie van Timmy Simons, maar kan ook iets hoger spelen. Pina speelde al een wedstrijd met de beloften en zat op de bank tegen Standard. Na de oefenwedstrijd van gisteren lijkt hij klaar voor zijn eerste minuten in een officiële wedstrijd.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.