Agressief buikgriepvirus velt Club Brugge

Michel Preud'homme boos

14 oktober 2016 20:08 - De Brugse ziekenboeg draait momenteel overuren. De voorbije dagen hield een virus lelijk huis bij de landskampioen, wat voor een serieuze streep door de rekening van Michel Preud’homme zorgt.

Met Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (knie), Abdoulay Diaby (lies), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) telt Club Brugge momenteel 7 geblesseerden.

Tot overmaat van ramp zorgde een agressief buikgriepvirus voor nog meer afwezigen. Zo zijn Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz ziek.

Ook beloftencoach Sven Vermant, assistent-coach Stan Van den Buijs en 7 beloftenspelers herstellen momenteel van het virus. Dat meldt de officiële website. Bij deze wenst BlauwZwartFans alle zieken veel beterschap toe!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.