Analisten halen uit naar Anderlecht: “Hoe diep kan je in iemands zak zitten?”

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

23 oktober 2016 17:26 - Club Brugge kende zondagnamiddag 80 minuten lang geen problemen tegen RSC Anderlecht, maar in het slot van de wedstrijd werd het toch nog even bibberen voor Jan Breydel.

Knappe doelpunten van Hans Vanaken en Ruud Vormer zetten Blauw-Zwart al vroeg op rozen, maar een onnodige rode kaart van de ingevallen Wesley Moraes en een late goal van Łukasz Teodorczyk maakten het toch nog spannend.

Club was echter heer en meester en het stuurde de aartsrivaal dan ook verdiend met lege handen huiswaarts. De analisten waren bijgevolg niet mals voor de prestatie van René Weiler en zijn manschappen.

“Als Club Brugge door blessures geen goede ploeg kan opstellen… Hoe slecht is dit Anderlecht dan wel…?”, tweette Stef Wijnants na de eerste helft. “Hanni. Hoe diep kan je in iemands zak zitten. Simons overklast ‘m voorlopig”, vervolgt Aster Nzeyimana. En ook Geert De Vlieger is streng: “Deze topper blijkt meer dan een prestigeduel, het lijkt eerder op een mislukt examen voor Weiler.”

Stef Wijnants

Stef Wijnants over Club - Anderlecht

Aster Nzeyimana

Aster Nzeyimana over Club - Anderlecht

Geert De Vlieger

Geert De Vlieger over Club - Anderlecht

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.