Anderlecht waarschuwt Lambrechts: “Brugse fans zetten heel veel druk op de scheidsrechter”

Zomerse Club Brugge fans

22 oktober 2016 07:45 - Zondagnamiddag staat er met Club Brugge – Anderlecht een ongetwijfeld beladen topper op het programma. Scheidsrechter Erik Lambrechts wacht de moeilijke taak om de clash tussen de twee aartsrivalen in goede banen te leiden. 

Blauw-Zwart kan in het Jan Breydelstadion uitstekende statistieken voorleggen in de Jupiler Pro League, maar Leander Dendoncker is daar niet van onder de indruk. “Of ik nu op Passendale of Brugge of Barcelona speel… Een voetbalveld is een voetbalveld voor mij. Dat maakt niet zoveel verschil. Je moet gewoon je job doen.”

“Al is het natuurlijk wel waar dat de supporters er daar altijd heel kort op zitten en heel veel druk zetten op de scheidsrechter”. Volgens een onderzoek dat vorige week werd vrijgegeven, was Club de voorbije 5 jaar nochtans de ploeg die veruit het meest benadeeld werd door scheidsrechterlijke beslissingen.

De broer van Dendoncker speelt bij Club, maar dat zorgt volgens de Anderlecht-middenvelder niet voor speciale taferelen ten huize Dendoncker. “Hij is natuurlijk wel fan, maar niet geobsedeerd door Club of Anderlecht. We plagen elkaar daar niet mee”, klinkt het tegenover Stadion.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.