‘Anti-Brugge afrit’ zorgt voor ophef: “FCB fans die die van Gent in slecht daglicht willen stellen”

'Anti-Brugge afrit' zorgt voor ophef FCB supporters die die van Gent in slecht daglicht willen stellen

Vorige week zondag won Club Brugge voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen bekladden enkele Gent-fans het snelwegbord van de afrit Brugge op de E40 met graffiti. Al willen ze dat zelf niet meteen gezegd hebben…

“De stad Brugge is precies niet geneigd om de tag van de Gent-fans te verwijderen”, tweette Tomas Taecke – de Club-watcher van HLN. “Jij bent 100% zeker dat dit Gent-fans waren, want je hebt het zien gebeuren of…?”, pareert Xavan, de zoon van Michel Louwagie en tevens communicatiemanager van AA Gent.

“Het kan natuurlijk ook van misnoegde Chinese toeristen zijn die in de nacht voor de wedstrijd als spookrijders vertrokken”, knipoogt Tomas richting Xavan.

Bij KAA Gent Nieuws gaan ze nóg een stapje verder. “Misschien zijn het wel FCB supporters die die van Gent in een slecht daglicht willen stellen?”, klinkt het. Onderstaand de hilarische discussie.

Afrit Brugge wordt Anti Brugge

Anti Brugge afrit zorgt voor ophef


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.