Balaban overlaadt Club-fans met lof

Bosko Balaban (Club Brugge)

16 oktober 2016 17:45 - Bosko Balaban – beter bekend als Super Bosko – maakte van 2004 tot 2007 het mooie weer bij Club Brugge. In 83 wedstrijden trof hij maar liefst 47 keer raak voor Blauw-Zwart. De intussen 38-jarige Kroaat blikt dan ook met de glimlach terug op zijn periode in Jan Breydel.

Balaban werd altijd op handen gedragen door de Brugse aanhang en de gewezen aanvaller weet ook hoe dat komt. “Voor een spits is het eigenlijk eenvoudig. Fans like you, or they hate you. Ik heb altijd 100% gevochten en ik scoorde vaak een doelpunt. Dan is het leuk voetballen.”

De ex-Bruggeling haalt dan ook met plezier de loftrompet boven voor de Club-fans. “Ze zijn heel sterk betrokken bij hun ploeg. Het is alsof Club Brugge voor hen even belangrijk is als hun familie. Daarom wilde ik ook veel teruggeven aan die fans, zeker aan zij die overal mee gaan naar wedstrijden van Club Brugge.”

“Blue Army is echt een toffe groep”, gaat Balaban verder op de website van 125 jaar Club Brugge. “Ze doen fantastische acties en zijn altijd positief. Ze zijn ook ongelooflijk trots op hun ploeg. Het is echt geweldig om voor zo’n fans te kunnen spelen. Het enige minpuntje aan mijn periode bij Club was dat ik te veel verschillende trainers heb gehad. Het is voor een speler lastig om zo vaak opnieuw te moeten beginnen en te leren wat een coach wil.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.