Brugse beer steelt de show tijdens Club – Anderlecht

Brugse beer steelt de show tijdens Club - Anderlecht

24 oktober 2016 00:18 - Het Jan Breydelstadion zonder de Brugse mascottes is als een café zonder bier. Ruim vooraleer de wedstrijd op gang gefloten wordt, tekenen de Brugse beertjes present om de sfeer erin te brengen. En dat kan al eens tot grappige taferelen leiden. 

Zo zag Bram Lambert voor aanvang van Club – Anderlecht zijn praatje verstoord worden door de befaamde Brugse mascotte. De commentator van PlaySports schrok in eerste instantie even, maar lachte daarna zijn tanden bloot 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.