Brugse rookbommen in Moeskroen krijgen nog een staartje

Brugse rookbommen in Moeskroen krijgen nog een staartje

11 oktober 2016 10:30 - Club Brugge kende op de achtste speeldag geen problemen met Moeskroen. Michel Preud’homme en zijn manschappen wonnen immers met 0-3. Hetgeen vooral zal bijblijven van de match op Le Canonnier zijn de rookbommen uit het Brugse supportersvak.

Toen José Izquierdo Club na twintig minuten op een 0-1 voorsprong trapte, vierde het Blauw-Zwarte supporterslegioen met rookbommen en Bengaals vuurwerk. Vreemd genoeg trok de rook maar niet weg, waardoor scheidsrechter Erik Lambrechts de match tot twee keer toe stil moest leggen.

Intussen is de straf voor die incidenten bekend. Zo laat Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter weten dat Club een boete van €1500 moet ophoesten, waarvan €1000 effectief. Gent-verdediger Rami Gershon wordt overigens niet geschorst voor zijn rode kaart tijdens de Slag om Vlaanderen. Zijn uitsluiting na een tackle op Claudemir wordt als voldoende beschouwd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.