Brugse sterkhouder is helemaal hersteld van blessure

Vanaken - De Bock - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

28 oktober 2016 00:01 - De Brugse ziekenboeg draaide de voorbije weken overuren, maar daar komt langzaamaan verbetering in. Zo valt er vandaag uitstekend nieuws te rapen uit de Blauw-Zwarte lappenmand.

José Izquierdo liep begin oktober – in aanloop naar de competitiematch tegen AA Gent – een scheurtje aan de lies op, maar is intussen aan de beterhand. Zo meldt HLN dat de 24-jarige Colombiaan volledig hersteld is van zijn spierblessure, waardoor hij de groepstraining donderdag dan ook kon hervatten.

De match tegen Zulte Waregem komt nog te vroeg voor Joske, maar volgende week kan de flankaanvaller zijn comeback vieren in de Champions League tegen FC Porto of in de Jupiler Pro League tegen KRC Genk.

Lior Refaelov (buikspieren) en Laurens De Bock (patellapees) werden aanvankelijk begin november opnieuw tussen de lijnen verwacht, maar lijken dat niet te halen. Rafa verscheen niet op het oefenveld en moet nog wat geduld uitoefenen, terwijl Bockie de individuele veldtrainingen nog niet kon hernemen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.