Butelle: “Dit zal weinig invloed hebben op de match tegen Anderlecht”

Ludovic Butelle applaus (Club Brugge)

19 oktober 2016 11:08 - Ludovic Butelle speelde een matige wedstrijd tegen FC Porto, maar was bij de tegendoelpunten kansloos op de schicht van Layún en de strafschop van André Silva. De doelman baalde dan ook bijzonder hard van de nederlaag.

“Dat je al je inspanningen ziet wegebben in de laatste seconden van een wedstrijd, dat is gewoon frustrerend. Porto was geduldig, heeft veel Europese ervaring en wist dat het kansen ging krijgen. We hebben zo hard ons best gedaan, maar die strafschop is zo jammer.”

“Dit zal weinig invloed hebben op de wedstrijd tegen Anderlecht, maar het is wel zo dat het in de Champions League nu heel moeilijk wordt”, sakkert Butelle in Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.