Club Brugge legt sterkhouder langer vast, maar transfer is niet uitgesloten

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

19 oktober 2016 14:03 - Club Brugge wist dit seizoen – op Thomas Meunier na – de hele kampioenenploeg bijeen te houden. Of dat ook na dit seizoen nog zal lukken, is nog maar de vraag. Vorige zomer was er voor een paar spelers immers al heel wat interesse. Eén van hen tekent wel bij.

Aan Voetbal International bevestigt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht dat Stefano Denswil zijn contract bij Club zal verlengen tot 2020. De Nederlander ligt op dit moment nog tot 2018 vast. Hij mag ook rekenen op een stevige loonsverhoging als beloning voor zijn sterke prestaties.

Maar dat betekent niet noodzakelijk dat Denswil volgend seizoen ook nog bij Club zal spelen. “Als hij zich blijft doorontwikkelen is de insteek om in juni te bekijken wat interessant en goed is voor zijn carrière en wat goed is voor Club Brugge”, besluit Haatrecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.