Club Brugge pakt uit met spotprijs voor match tegen FC Porto

club-fans-we-are-bruges-club-brugge-leicester-city

07 oktober 2016 13:00 - Club Brugge verloor zijn eerste twee Champions League-matchen met 0-3 van Leicester City en 4-0 van FC Kopenhagen. Omdat de openingswedstrijd tegen The Foxes niet in een uitverkocht Jan Breydel kon afgewerkt worden, gooit Blauw-Zwart het tegen FC Porto over een andere boeg.

Elke Champions League abonneehouder mag zich aan een brief of mail verwachten met daarin een serieuze kortingscode voor de thuiswedstrijd tegen FC Porto. Iedereen die de brief of mail in kwestie ontvangt, kan drie personen meenemen aan een sterk verlaagde prijs.

De promocode zorgt voor een korting van maar liefst 80% waardoor de kostprijs voor het goedkoopste ticket slechts €9 bedraagt (zie afbeelding onderaan). Ideaal voor late beslissers met andere woorden. Tegen Leicester City tekenden ‘slechts’ 20.970 supporters present en na de 0/6 wil Club op deze manier alsnog een gevuld Jan Breydel bekomen.

Club Brugge - FC Porto korting Champions League tickets

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.