Club-fans geven Gent-supporters koekje van eigen deeg: “Benieuwd wie Hein deze keer de schuld geeft. Trump?”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

21 oktober 2016 00:15 - Club Brugge ging in zijn eerste twee Champions League-wedstrijden kansloos onderuit tegen Leicester City en FC Kopenhagen, maar verdiende afgelopen dinsdag minstens een punt tegen FC Porto. Een laat penaltydoelpunt van André Silva besliste daar echter anders over…

De Brugse 0 op 9 op het kampioenenbal zorgde al voor heel wat hoongelach bij de Buffalo-aanhang, maar donderdagavond ging AA Gent zelf zwaar onderuit in de Lviv Arena. In de Europa League nota bene.

Shakhtar Donetsk peuzelde Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen met huid en haar op en won met maar liefst 5-0. Voor heel wat Club-fans hét signaal om het Blauw-Witte supporterslegioen op hun beurt te jennen. Een overzicht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.