Club-fans halen uit naar twee spelers: “Zet ze maar op de transferlijst”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

14 oktober 2016 22:20 - Club Brugge heeft tegen Charleroi zijn vierde nederlaag van het seizoen geleden. Blauw-Zwart had de beste kansen op Mambourg, maar de lat en een sterk keepende Nicolas Penneteau hielden de landskampioen van puntengewin.

Met 7 geblesseerden en 3 zieken beloofde het een moeilijke avond te worden voor Michel Preud’homme & co. Maar in de eerste helft was daar niets van te merken. De Carolo’s creëerde nauwelijks kansen en het was Club dat voor gevaar zorgde via een bal op de lat van Wesley Moraes en een kopbal van Hans Vanaken.

In de tweede helft een ander spelbeeld en een thuisploeg die veel gretiger was. Blauw-Zwart prikte nog geregeld tegen, maar Vanaken schoot de beste kans hoog over. De match leek te eindigen zoals die begonnen was, maar het was Chris Bedia die een voorzet van Clément Tainmont in de slotminuten binnenkopte.

Het Blauw-Zwarte legioen was vanzelfsprekend teleurgesteld door de uitslag, maar hier en daar waren er ook nog andere ergernissen. Zo moesten Boli Bolingoli en Dion Cools, de Brugse linkerflank met andere woorden, het nog maar eens ontgelden bij de fans.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.