Club-fans kijken nú al reikhalzend uit naar clash met Anderlecht

Club-fans sjaals Anti Anderlecht (Club Brugge - Anderlecht)

12 oktober 2016 15:00 - Na de interlandbreak wacht Club Brugge op vrijdagavond de verplaatsing naar Charleroi. Toch zijn heel wat Club-fans met hun gedachten al bij de wedstrijd van de week nadien tegen RSC Anderlecht.

Vorig seizoen leverde de topper in het Jan Breydelstadion tussen Blauw-Zwart en Paars-Wit twee keer spektakel op. Waar er in de reguliere competitie een zeldzame 1-4 thuisnederlaag geleden werd, was het vijf maanden later kraaien van plezier met de 4-0 overwinning en het bijhorende kampioenschap!

Ook volgende week zondag om 14.30 uur belooft het opnieuw een warme namiddag te worden in Brugge. Michel Preud’homme en zijn manschappen mogen immers in een tot de nok gevuld Jan Breydel aantreden tegen de aartsrivaal uit Brussel. “Deze middag werden al de laatste tickets verkocht. Laten we er samen opnieuw een unieke sfeer van maken!”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.