Club-fans lachen zich te pletter met Anderlecht: “Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?”

Club-fans lachen zich te pletter met Anderlecht Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen

23 oktober 2016 16:33 - Club Brugge heeft RSC Anderlecht opnieuw geklopt in eigen huis. Blauw-Zwart was heer en meester en zag dat overwicht beloond worden met doelpunten van Hans Vanaken en Ruud Vormer. Een late goal van Łukasz Teodorczyk deed Jan Breydel wel nog even bibberen. 

Een snel doelpunt in de eerste en tweede helft… Meer hadden Michel Preud’homme en zijn manschappen niet nodig om een onmondig Paars-Wit met lege handen huiswaarts te sturen.

Aangezien de match vroeg in de tweede helft eigenlijk al gespeeld was, kon het Brugse supporterslegioen zich ook met enkele ludieke spreekkoren bezighouden.

“Alle brusseleirs, da zijn sukkeleirs”, “Oli is een gokchinees”, en “Het is een man van 10 miljoen (bij de vervanging van Nicolae Stanciu, nvdr)” weerklonken onder meer. En ook op Twitter genoten de Club-fans met volle teugen. Of wat had u gedacht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.