Club-fans leven zich helemaal uit na 5de opeenvolgende driepunter tegen AA Gent

Club-fans leven zich uit na 5de opeenvolgende driepunter tegen AA Gent

03 oktober 2016 01:01 - De laatste vijf confrontaties tussen Club Brugge en AA Gent? Driemaal 1-0, één keer 2-0 en dan was er nog die fenomenale 1-4. Zondagnamiddag was het de beurt aan Ricardo van Rhijn om Blauw-Zwart een nieuwe overwinning in de Slag om Vlaanderen te bezorgen.

Dat alles tot groot jolijt van de Brugse aanhang, die zich op sociale media op geniale wijze vermaakte. Vooral Hein Vanhaezebrouck – die naar goede gewoonte molenwiekend met zijn armen langs de zijlijn stond te zwaaien – moest het ontgelden.

Opstelling AA Kwek tegen Club Brugge De makers van de AA Kwek opstellingHein Vanhaezebrouck is een kwekker  Gent is een Blauw-Zwarte stad

Voltallige opkomst van de AA Gent-aanhang in Jan Breydel

Hein Vanhaezebrouck zwaait met zijn armen

Calimero gespot in Gent

Hein Vanhaezebrouck I Love Mama fopspeen

Hein Vanhaezebrouck zwaait met zijn armen (gif)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.