Club-fans worden getrakteerd op smakelijke verrassing tegen Westerlo

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

25 oktober 2016 16:00 - Na de 2-1 overwinning tegen de aartsrivaal uit Brussel zijn alle ogen gericht op de thuiswedstrijd tegen Westerlo. De Kemphanen staan gedeeld laatste, maar boekten onder leiding van Jacky Mathijssen wel een knappe 8/12 in hun laatste vier wedstrijden. En er is nóg een goeie reden om woensdagavond naar Jan Breydel af te zakken.

Is een midweekmatch voor jou niet evident omdat je na je werk nog moet koken? Woensdag mag je die taak alvast van je to-dolijstje schrappen, aangezien elke Club-fan tegen Westerlo kan genieten van gratis frieten!

De Blauw-Zwarte hostessen delen frietzakjes uit die je gratis kan laten vullen met frieten en een saus naar keuze. De aftrap wordt gegeven om half negen, maar vanaf zeven uur beginnen de frituren rond het stadion met bakken. Wie nog geen tickets heeft, kan hier bestellen. Smakelijk!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.