Club-huurling maakt indruk: “Mirakels verricht”

Club-huurling maakt indruk Mirakels verricht

01 oktober 2016 11:00 - Geen grotere pechvogel dan Bernie Ibini bij Club Brugge. De 23-jarige Australiër realiseerde zijn droomtransfer naar Blauw-Zwart, maar op zomerstage in Garderen gooide een beenbreuk roet in het eten. Intussen lijkt de flankspeler echter helemaal terug van weggeweest.

Ibini werd afgelopen zomer uitgeleend aan ex-club Sydney FC, waar hij intussen volledig verlost lijkt van zijn gruwelijke blessure. “Ons medisch team heeft mirakels verricht met hem”, vertelt coach Graham Arnold aan A-league.

“Wanneer ik hem op training op de flanken zie voorbij sprinten met die voorzetten van hem… Volgens mij is hij zelfs sneller en sterker geworden sinds hij hier vertrokken is. Hij was vroeger al briljant voor ons en ik denk dat hij dat ook dit seizoen opnieuw zal zijn”, klinkt het.

Ibini scoort op training

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.