‘Club mist aanvaller wellicht ook tegen Anderlecht’

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

18 oktober 2016 00:05 - Abdoulay Diaby kwam geblesseerd terug van zijn interlandverplichtingen met Mali, hoewel hij niet eens in de wedstrijdkern zat. De 25-jarige aanvaller had zich in aanloop naar de kwalificatiematch tegen Ivoorkust op training bezeerd. En daar heeft hij intussen nog altijd last van.

Michel Preud’homme nam Diaby niet op in de 20-koppige selectie die FC Porto moet bekampen, aangezien hij maandag nog altijd niet in staat was om mee te trainen met de groep. Volgens HLN komt ook de match van zondag tegen Anderlecht te vroeg voor de Franse Malinees.

Wie wel op het oefenveld verscheen, was José Izquierdo. De Colombiaanse sneltrein herstelt volgens schema van zijn scheurtje in de lies en werkte maandag een individuele oefensessie af. “Izquierdo is al stevig aan het lopen. Ik verwacht hem over twee weken terug”, aldus een opgeluchte Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.