‘Club recupereert twee spelers, Anderlecht moet puzzelen door uitvallen basispion’

Club Brugge mascotte (3)

20 oktober 2016 13:00 - Anderlecht speelt vanavond nog in de Europa League op bezoek bij FSV Mainz 05, maar bij Club Brugge zijn nu al alle ogen gericht op de kraker van komende zondag. In aanloop naar de topper is er alvast goed nieuws voor Blauw-Zwart.

Zo meldt HLN dat Abdoulay Diaby wellicht fit geraakt voor de clash tegen de aartsrivaal. De 25-jarige Malinees blesseerde zich onlangs op training met Mali, maar kon vandaag de groepstraining hervatten.

Daarnaast is ook Sébastien Bruzzese aan de beterhand. De reservedoelman had – net zoals Diaby – last van de buikspieren, maar zal komend weekend zijn plaats op de bank innemen ten koste van Jens Teunckens. En ook José Izquierdo geraakt stilaan opgelapt. De Colombiaanse vleugelspits traint intussen individueel met de bal, maar de match tegen Anderlecht komt voor hem sowieso te vroeg.

René Weiler kan dit weekend normaal gesproken geen beroep doen op Uroš Spajić. De 23-jarige rechtsachter kampt met een enkelblessure en volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat hij niet kan aantreden in Jan Breydel. In dat geval moet Paars-Wit voor Stéphane Badji of de jonge Emmanuel Sowah kiezen als alternatief. Al behoort een 3-4-3-systeem met Olivier Deschacht in de ploeg ook tot de opties.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.