Club-spelers wanen zich topchefs op teambuilding

Club-spelers wanen zich topchefs op teambuilding

11 oktober 2016 00:15 - Een weekje interlandvoetbal zorgt ervoor dat de spelers van Club Brugge tijd hebben om ook aan de groepssfeer te werken. Zo stond er maandagavond een teambuilding activiteit op het programma.

De landskampioen trok naar het grillrestaurant van Peter De Clercq – de wereldkampioen barbecue – in Maldegem. De manschappen van Michel Preud’homme hadden het duidelijk naar hun zin en sommige spelers zagen hun kans schoon om de zeldzame kooktaferelen vast te leggen op hun smartphone. Daarna was het met volle teugen genieten van hun zelfbereide maaltijd.

Team building #meesterkok #lekker #clubbrugge #bruges #clubbruggehotspot

Een foto die is geplaatst door CLUB BRUGGE HOTSPOT (@club_brugge_hotspot) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.