‘Club ziet verdediger in extremis afhaken voor topper tegen Zulte Waregem’

Pina - Claudemir - Denswil - Vormer - Poulain (Club Brugge - Westerlo)

29 oktober 2016 13:09 - Zaterdagavond om 18 uur gaat Club Brugge aan de Gaverbeek op zoek naar een nieuwe driepunter. Makkelijk belooft dat echter niet te worden tegen de huidige leider in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem moest in zijn laatste 15 thuisduels tegen Blauw-Zwart namelijk slechts 4 keer het onderspit delven.

Michel Preud’homme kan tegen Essevee niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Laurens De Bock (patellapees). Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj. José Izquierdo is volledig hersteld van zijn spierblessure, maar de match tegen Zulte komt voor hem te vroeg.

En ook Benoît Poulain zal vanavond niet in actie komen. De 29-jarige Fransman kreeg naar verluidt een trap op zijn been, waardoor de centrale verdediger er volgens Het Laatste Nieuws straks niet bij is. Wellicht schuift Timmy Simons daardoor een rijtje achteruit, aangezien Brandon Mechele nog maar net hersteld is van een scheenbeenblessure en belofte Laurent Lemoine nog geen ervaring heeft op het hoogste niveau.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.