Cools & co niet naar EK van 2017 in Polen

Dion Cools (Club Brugge)

11 oktober 2016 19:30 - Dinsdagavond stond er voor de Belgische beloftenploeg een overbodige wedstrijd tegen Letland op het programma. Door de zware 3-0 nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Montenegro bleek eerder vandaag immers dat de Jonge Duivels zich onmogelijk nog bij de vier beste nummers twee konden scharen, waardoor ze dus ook niet meer in aanmerking komen voor barragewedstrijden op weg naar het EK van 2017 in Polen.

Door de blessures van Jason Denayer en Joris Kayembe besloot Johan Walem om Dion Cools op te roepen. De rechtsachter van Club Brugge werd in de slotwedstrijd tegen Letland meteen in de basis gedropt door de bondscoach van de nationale U21 en maakte de 90 minuten vol.

Jammer genoeg mocht dat niet baten. Cools speelde zijn wedstrijd en liet zich in de eerste helft opmerken met een afstandsschot over doel. De match leek lang op de brilscore af te stevenen, maar uiteindelijk verloren de Jonge Duivels in de slotminuten na een treffer van Antonijs Cernomordijs.

Eindstand EK-kwalificatiegroep België U21

Rode Duivels U21 niet naar EK in Polen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.