Daarom zette MPH enkele Club-fans op hun plaats tegen AA Gent

Michel Preud'homme boos

03 oktober 2016 01:00 - Club Brugge won afgelopen weekend voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent. Achteraf dan ook niets dan lachende gezichten bij iedereen die Blauw-Zwart een warm hart toedraagt.

In de eerste helft was er echter iets waar Michel Preud’homme zich aan ergerde. “Er zijn een paar mensen die, wanneer Diaby een verkeerde actie doet, direct ‘Jelle’ beginnen te roepen”, vertelt de Brugse coach aan HLN.

Preud’homme maakte met wilde gebaren duidelijk dat hij niet opgezet was met de negatieve uitlatingen. “Ik heb hen gevraagd om hun spelers en ploeg te steunen in plaats van er iemand uit te pikken”, verklaart de Luikenaar de reden voor zijn confrontatie met het groepje Club-fans in kwestie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.