De 11 namen bij Club Brugge en FC Porto

jelle-vossen-club-brugge-leicester-city

18 oktober 2016 19:44 - Op de derde speeldag in de Champions League is het erop of eronder voor Club Brugge. Maar ook FC Porto speelt met het mes op de keel na 1/6 tegen FC Kopenhagen en Leicester City. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Michel Preud’homme kan tegen de Portugezen niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (knie), Abdoulay Diaby (buikspieren), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren). Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz zijn hersteld van hun buikgriepvirus en zijn opnieuw inzetbaar.

De Brugse coach was vijf jaar doelman bij Benfica en ging er na zijn keeperscarrière als technisch directeur aan de slag. De Luikenaar heeft dus kennis over de Portugese competitie. Het wordt hoe dan ook opletten geblazen voor André Silva en Diogo Jota. Zij scoorden deze maand allebei al een hattrick. Ex-Buffalo Laurent Depoitre zit op de bank.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Poulain, Simons, Denswil, Van Rhijn, Claudemir, Vormer, Pina, Limbombe, Vanaken en Vossen

Bankzitters: Teunckens, Wesley, Gedoz, Cools, Storm, Bolingoli en Lemoine

Opstelling FC Porto

Casillas, Layún, Felipe, Marcano, Telles, Danillo, Torres, Herrera, Otávio, Jota en Silva

Bankzitters: Sá, Pereira, Boly, Brahimi, Depoitre, Corona en André

Preud’homme licht zijn strijdplan toe

Als Simons straks scoort, heeft hij een record beet

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.