De 11 namen bij Club Brugge en Westerlo

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

26 oktober 2016 19:14 - Na de deugddoende driepunter tegen Anderlecht wacht er voor Club Brugge al een nieuwe opdracht in de Jupiler Pro League. Woensdagavond komen ex-trainer Jacky Mathijssen en zijn Westerlo immers op bezoek in Jan Breydel.

Michel Preud’homme moet het ook tegen de Kemphanen zonder geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (patellapees), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) stellen. Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj.

Jacky Mathijssen & co kunnen in hun laatste vier wedstrijden knappe cijfers voorleggen: met overwinningen tegen Anderlecht (1-2) en Waasland-Beveren (1-0) en gelijke spelen tegen Sint-Truiden (2-2) en Charleroi (0-0) zakt de degradatiekandidaat dan ook met het nodige vertrouwen af naar Jan Breydel. Opvallend: Westerlo kon nog nooit winnen op Brugse bodem.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools, Pina, Claudemir, Vanaken, Vormer, Vossen en Limbombe

Bankzitters: Teunckens, Bolingoli, Lemoine, Simons, Diaby, Vlietinck en Storm

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Van Langendonck, Apau, Miletic, Christensen, Daems, Mustoe, Heylen, Hyland, Buyens, Ganvoula en Manias

Bankzitters: Verbist, Henkens, Acolatse, Schuermans, Molenberghs, Rommens en Matthys

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.