De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

Vormer - Cools (Club Brugge - Westerlo)

29 oktober 2016 17:13 - Zaterdagavond gaat Club Brugge aan de Gaverbeek op zoek naar een nieuwe driepunter. Bij winst nadert Blauw-Zwart tot op één punt van leider Essevee. De West-Vlaamse derby betekent een blij weerzien met Club-huurling Sander Coopman en ex-spelers Davy De fauw en Obbi Oulare.

Michel Preud’homme kan tegen Zulte Waregem niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees), Wesley Moraes (geschorst) en José Izquierdo (hersteld van spierblessure, maar nog niet fit genoeg). En ook Benoît Poulain moest in extremis afhaken.

Daardoor schuift Timmy Simons een rijtje achteruit, aangezien Brandon Mechele nog maar net hersteld is van een scheenbeenblessure en belofte Laurent Lemoine nog geen ervaring heeft op het hoogste niveau. Opvallend: Felipe Gedoz moet opnieuw plaatsnemen op de tribune. Onderstaand de opstellingen van beide ploegen.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Simons (c), Denswil, Cools, Pina, Claudemir, Vanaken, Vormer, Limbombe en Vossen

Bankzitters: Bruzzese, Diaby, Storm, Mechele, Bolingoli, Lemoine en Vlietinck

Opstelling Club Brugge

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, De fauw, Baudry, Derijck, Verboom, Meïté, Lerager, Lepoint, Cordaro, Kaya en Leye (c)

Bankzitters: Bostyn, Vetokele, Naessens, Oulare, Coopman, Brebels en Madu

“Ik zie Zulte niet verliezen, tenzij…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.