Degryse legt de vinger op de wonde: “Zij zakten na een uur weg”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

19 oktober 2016 11:02 - Club Brugge speelde bij momenten uitstekend tegen FC Porto en verdiende zeker een punt, maar werd in het slot van de wedstrijd weggedrukt en gaf na een late strafschop het gelijkspel nog uit handen. Marc Degryse weet waarom Club het in het laatste halfuur moeilijk had.

“Na een uur werden de ruimtes groter. Fysiek zat Club door zijn beste krachten heen, de kwaliteiten van FC Porto kwamen zo meer en meer tot uiting”, stelt hij vast in Het Laatste Nieuws.

De vermoeidheid was volgens Degryse vooral bij twee spelers goed te zien. “Pina bijvoorbeeld, tot dan sterk, kon niet alles meer belopen en werd slordig in het inspelen, een gevolg van zijn door een blessure verstoorde voorbereiding en een gebrek aan speeltijd. Limbombe is dan weer niet gewoon om wedstrijden aan dit tempo te spelen – dat zag je.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.