Deze 2 prachtige momenten maakten van Charleroi – Club een speciale wedstrijd

Deze 2 prachtige momenten maakten van Charleroi - Club een speciale wedstrijd

15 oktober 2016 13:00 - Club Brugge verdiende het niet, maar uiteindelijk moest de landskampioen Mambourg zonder punten verlaten door een late goal van Chris Bedia. Desondanks waren er twee geweldige momenten van wederzijds respect.

Nog voor de match van start ging, zagen we een uniek beeld in het Stade du Pays. Zo gingen de mascottes van beide ploegen samen de supporters van Charleroi en Club Brugge groeten.

Hét moment van de wedstrijd was echter de gekende 23ste minuut, toen François Sterchele geëerd werd met een pakkend eerbetoon door zowel fans van de Carolo’s als het Blauw-Zwarte legioen.

De overleden spits speelde in het seizoen 2005-2006 voor Charleroi en had er net zoals bij Club zowel op als naast het veld een grote indruk nagelaten. De Sterchele olé olé en You’ll Never Walk Alone gezangen spraken boekdelen…

Mascottes groeten samen het publiek

Eerbetoon aan Sterchele

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.